Dalapa, Madiun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dalapa
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDolopo
Dalapa kapernah ing Jawa Wétan
Dalapa
Dalapa
Dalapa kapernah ing Indonésia
Dalapa
Dalapa
Koordhinat: 7°46′41″S 111°32′46″E / 7.77794°S 111.54613°E / -7.77794; 111.54613Koordhinat: 7°46′41″S 111°32′46″E / 7.77794°S 111.54613°E / -7.77794; 111.54613
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMadiun
Kodhe laladan
administrasi
35.19.02

Dalapa iku kacamatan ing Kabupatèn Madiun.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)