Vincenzo Camilleri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Vincenzo Camilleri
Katerangan priangga
Dhuwur 1.92 m (6 ft 3 12 in)[1]
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Cagliari
(silihan saka Reggina)
Karir nom
2006–2007 Reggina
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007–2008 Reggina 0 (0)
2008–2009 Chelsea 0 (0)
2009– Reggina 2 (0)
2010–2011Juventus (silihan) 0 (0)
2011–2012FeralpiSalò (silihan) 23 (0)
2012–Cagliari (silihan) 23 (0)
Tim nasional
2007 Italia U-16[2] 1 (0)
2009 Italia U-17[2] 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:53, 15 Juli 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17:51, 16 April 2009 (UTC)

Vincenzo Camilleri (lair ing Gela, 6 Maret 1992; umur 27 taun) ya iku salah sijining juru main bal-balan sing kewarganegaraané Italia sing main kanggo klub Cagliari kanthi status silihan saka Reggina, lan biyasa main ing posisi bèg.

Camilleri miwiti karir junioré ing klub Reggina salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga. Sempet pindah ing Chelsea salanjuté bali ing Reggina, sempet disilihaké ing Juventus lan FeralpiSalò[3] salanjuté disilih déning Cagliari ing taun 2012.[4]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. http://www.cagliaricalcio.net/squadra/calciatore/109286.html
  2. a b "Convocazioni e presenze in campo CAMILLERI VINCENZO" (ing basa Italia). FIGC.it. Dijupuk 8 September 2009. 
  3. "UFFICIALE: Reggina, prestato Camilleri al FeralpiSalò" (ing basa Italian). TuttoMercatoWeb. 30 August 2011. Dijupuk 13 February 2012. 
  4. "Reggina, Dionigi: "SVincenzo Camilleri è del Cagliari" cagliaricalcio.net (ing basa Itali)

Pranala njaba[besut | besut sumber]