Uncal kelam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Uncal kelam
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Aves
Ordho: Columbiformes
Famili: Columbidae
Génus: Macropygia
Spésies: M. magna
Jeneng binomial
Macropygia magna
Wallace, 1864

Uncal kelam (Macropygia magna) ya iku spesies burung sajeroning familia Columbidae. Manuk iki tinemu ing Indonesia lan Timor Leste.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. BirdLife International (2012). "Macropygia magna". IUCN Red List of Threatened Species. Version 2013.2. International Union for Conservation of Nature. Retrieved 26 November 2013.CS1 maint: uses authors parameter (link) CS1 maint: ref=harv (link)