Uncal kelam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Uncal kelam
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Aves
Ordho: Columbiformes
Famili: Columbidae
Génus: Macropygia
Spésies: M. magna
Jeneng binomial
Macropygia magna
Wallace, 1864

Uncal kelam (Macropygia magna) ya iku spesies burung sajeroning familia Columbidae. Manuk iki tinemu ing Indonesia lan Timor Leste.

Rujukan[besut | besut sumber]