Menyang kontèn

Umejero, Busungbiu, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Umejero
Désa
Umejero kapernah ing Kabupatèn Buleleng
Umejero
Umejero
Umejero kapernah ing Bali
Umejero
Umejero
Umejero kapernah ing Indonesia
Umejero
Umejero
Koordhinat: 8°17′38″S 115°02′51″E / 8.29376°S 115.0475°E / -8.29376; 115.0475Koordhinat: 8°17′38″S 115°02′51″E / 8.29376°S 115.0475°E / -8.29376; 115.0475
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBuleleng
KacamatanBusungbiu
Kodhe laladan
administrasi
51.08.03.2014

Umejero iku désa ing Kacamatan Busungbiu, Kabupatèn Buleleng, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Busungbiu, Buleleng