UTC+07:20

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka UTC+7:20)

UTC +7:20 iki digunakake minangka Wektu Mangsa Panas ing Singapura saka 1933 lan 1940.

Delengen uga[besut | besut sumber]