UTC+07:20

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka UTC+7:20)
Jump to navigation Jump to search

UTC +7:20 iki digunakake minangka Wektu Mangsa Panas ing Singapura saka 1933 lan 1940.

Uga delengen[besut | besut sumber]