Tulikup, Gianyar, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tulikup
Désa
Tulikup kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Tulikup
Tulikup
Tulikup kapernah ing Bali
Tulikup
Tulikup
Tulikup kapernah ing Indonésia
Tulikup
Tulikup
Koordhinat: 8°33′21″S 115°21′38″E / 8.5559°S 115.36063°E / -8.5559; 115.36063Koordhinat: 8°33′21″S 115°21′38″E / 8.5559°S 115.36063°E / -8.5559; 115.36063
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanGianyar
Kodhe laladan
administrasi
51.04.03.2001

Tulikup iku désa ing Kacamatan Gianyar, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Gianyar, Gianyar