Tukadmungga, Buleleng, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tukadmungga
Désa
Tukadmungga kapernah ing Kabupatèn Buleleng
Tukadmungga
Tukadmungga
Tukadmungga kapernah ing Bali
Tukadmungga
Tukadmungga
Tukadmungga kapernah ing Indonésia
Tukadmungga
Tukadmungga
Koordhinat: 8°08′39″S 115°03′22″E / 8.14404°S 115.05614°E / -8.14404; 115.05614Koordhinat: 8°08′39″S 115°03′22″E / 8.14404°S 115.05614°E / -8.14404; 115.05614
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBuleleng
KacamatanBuleleng
Kodhe laladan
administrasi
51.08.06.2003

Tukadmungga iku désa ing Kacamatan Buleleng, Kabupatèn Buleleng, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Buleleng, Buleleng