Menyang kontèn

Tugu Kidul, Sliyeg, Indramayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Aksara Latin
 
ꦗꦮ
   
Tugu Kidul
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 411: Malformed coordinates value.
Koordhinat: Masalah Lua ing Modhul:Math larik 181: attempt to perform arithmetic on a nil value.
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
Kabupatèn Indramayu
Kacamatan Sliyeg
Kodhe laladan
administrasi
32.12.12.2012

Tugu Kidul iku désa ing Kacamatan Sliyeg, Kabupatèn Indramayu, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.