Mekargading, Sliyeg, Indramayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aksara Latin
     
Mekargading
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
Kabupatèn Indramayu
Kacamatan Sliyeg
Kodhe laladan
administrasi
32.12.12.2010

Mekargading iku désa ing Kacamatan Sliyeg, Kabupatèn Indramayu, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)