Tony Stewart

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anthony Wayne Stewart
TSM350 - 2015 - Tony Stewart - 1 - Stierch.jpg
Lair (1971-05-20) Mèi 20, 1971 (umur 48)
Papan lairColumbus, Indiana
Panghargaan1991 USAC Rookie of the Year

1996 Indianapolis 500 Rookie of the Year

1996 IRL Rookie of the Year

1999 Winston Cup Rookie of the Year

Inducted in the National Midget Auto Racing Hall of Fame
Statistik NASCAR Sprint Cup Series
Nomer. mobil lan tim14 – Stewart Haas Racing
Posisi 20107th
Finish paling apik1st – 2002, 2005, 2011
Balapan kapisanan1999 Daytona 500 (Daytona)
Menang pisanan1999 Exide NASCAR Select Batteries 400 (Richmond)
Menang pungkasan2010 Pepsi Max 400 (California)
Menang Top 10 Pole
39 247 12
Statistik NASCAR Nationwide Series
Nomer. mobil lan tim4 – Kevin Harvick Inc.
Posisi 2010 NNS93rd
Finish paling apik21st - 1998
Balapan kapisan1996 Goody's Headache Powder 300 (Daytona)
Menang kapisan2005 Hershey's Take 5 300 (Daytona)
Menang pungkasan2011 DRIVE4COPD 300 (Daytona)
Menang Top 10 Pole
10 39 6
Statistik NASCAR Camping World Truck Series
Finish paling apik61st - 2005
Balapan pungkasan1996 Cummins 200 (IRP)
Menang kapisanan2002 Virginia Is For Lovers 200 (Richmond)
Menang pungkasan2003 Virginia Is For Lovers 200 (Richmond)
Menang Top 10 Pole
2 5 0


Anthony Wayne Stewart (utawi Tony Stewart; lair ing Columbus, Indiana, Amérikah Sarékat, 20 Mèi 1971; umur 48 taun) inggih punika panjenengané pambalap mobil ingkang misuwur ugi professional saking Amérikah Sarékat. Ing mangsa punika panjenengané mandap ing bebalapan NASCAR, minangka ngelajengaken mobil #14 Office Depot/Old Spoice, panjenengané ungi ngendarake Chevrolet Impala. Saderené mindak ing bebalapan NASCAR, panjenengané ugi naté mandap ing bebalapan IndyCar Racing.,ugi dados jawara umum ing mangsa taun 1997. Bebungahipun salebetipun ing bebalapan NASCAR inggih punika kalebet jawara umum NASCAR ing mangsa taun 2002, 2005 ugi 2011.

Pranala njaba[besut | besut sumber]