Matt Kenseth

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Matt Kenseth
MattKenseth&KevinHarvick.jpg
Lair (1972-03-10) Maret 10, 1972 (umur 47)
Papan lairWisconsin Cambridge, Wisconsin
PanghargaanNASCAR Sprint Cup Rookie of the Year 2000
Juwara umum NASCAR Winston Cup 2003
Juwara IROC 2004
Pamenang Daytona 500 2009
Statistik NASCAR Sprint Cup Series
Nomer. mobil lan tim#17 – Roush Fenway Racing
Posisi 2010Posisi 5
Finish paling apikJuara – 2003
Balapan kapisananMBNA Gold 400 1998 (Dover)
Menang pisananCoca-Cola 600 2000 (Charlotte)
Menang pungkasanAuto Club 500 2009 (California)
Menang Top 10 Pole
18 189 4
Statistik NASCAR Nationwide Series
Posisi 2010 NNSPosisi 81
Finish paling apikPosisi 2 – 1998
Balapan kapisanRed Dog 300 1996 (Charlotte)
Menang kapisanGM Goodwrench Service Plus 200 1998 (Rockingham)
Menang pungkasanDiamond Hill Plywood 200 2009 (Darlington)
Menang Top 10 Pole
25 167 16
Statistik paling anyar kacathet ing 10 Januari 2011.

Matthew Roy "Matt" Kenseth (miyos wonten Cambridge, Wisconsin, Amérikah Sarékat, tanggal 10 Mèi 1972), punika satunggiling pambalap montor NASCAR saking Amérikah Sarékat, sapunika piyambakipun guyub sareng Roush Fenway Racing sareng mobil Ford Fusion. Kenseth sampun mimpangaken kalih gelar juwara NASCAR ing taun 2003.

Pranala njawi[besut | besut sumber]