Tim nasional bal-balan Austria

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Austria
Julukan -
Asosiasi Austrian Football Association
Pelatih Flag of Austria.svg Josef Hickersberger
Penampilan
terbanyak
Andreas Herzog (103)
Pencetak gol
terbanyak
Toni Polster (44)

Cithakan:Football kit/test

Cithakan:Football kit/test

Pertandingan internasional pisanan
Flag of Austria.svg Austria 5 - 0 Hongaria 22px
(Wina, Austria; 12 Oktober 1902)
Kamenangan paling gedhé
Flag of Austria.svg Austria 9 - 0 Malta Flag of Malta.svg
(Salzburg, Austria; 30 April 1977)
Kekalahan paling gedhé
Flag of Austria.svg Austria 1 - 11 Inggris Flag of England.svg
(Wina, Austria; 8 Juni 1908)
Piala Donya
Panampilan 7
(Pisanan ing 1934)
Kasil paling apik Peringkat 3, 1954
Piala Éropah
Penampilan belum pernah
(Pisanan ing 2008)
Hasil terbaik -

Tim nasional bal-balan Austria naté tandhing ing Piala Donya FIFA kaping pitu, pungkasan ing 1998. Nagara iki durung naté mlebu menyang Piala Éropah, nanging dadi tuwan omah 2008.

Daftar pamain[sunting | besut sumber]

Penjaga gawang[sunting | besut sumber]

Bek[sunting | besut sumber]

Pamain tengah[sunting | besut sumber]

Penyerang[sunting | besut sumber]

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Tim Éropah