The Odd Life of Timothy Green

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
The Odd Life of Timothy Green
Barkas:The Odd Life of Timothy Green.jpg
Poster resmi
DisutradaraniPeter Hedges
Diprodhuseri
DiskénariyoniPeter Hedges
Carita déningAhmet Zappa
Dibintangi
DimusikiGeoff Zanelli
SinématografiJohn Toll
Dibesut déningAndrew Mondshein
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningWalt Disney Studios
Motion Pictures
Tanggal metu
Suwéné
104 Menit
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$25 Juta[1][2]
Kalarisan$56 Juta[3]

The Odd Life of Timothy Green nggih punika filem saking Amérikah Sarékat taun 2016. Filem punika kaarahaken déning Peter Hedges. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario, kalebet juru damel. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Geoff Zanelli. Wondéné sinematografi dipuncakaken déning John Toll. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani filem punika antawisipun Jennifer Garner, Joel Edgerton lan sanèsipun. The Odd Life of Timothy kababar ing surya 15 Agustus 2015. Kanthi rantaman $25, dumugi pungkasanipun panggiyaran, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $56 yuta, nglangkungi ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pendamelan.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Kit, Borys (November 1, 2010). "EXCLUSIVE: 'The Odd Life of Timothy Green' Finds Its Father". The Hollywood Reporter. Dibukak ing August 8, 2011.
  2. O, Courtney. "The Odd Life of Timothy Green Finds Joel Edgerton". MovieWeb.com. Dibukak ing May 12, 2012.
  3. "The Odd Life of Timothy Green (2012)". Box Office Mojo. Dibukak ing March 27, 2013.

Pranala njawi[besut | besut sumber]