Menyang kontèn

Temukus, Banjar, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Temukus
Désa
Temukus kapernah ing Kabupatèn Buleleng
Temukus
Temukus
Temukus kapernah ing Bali
Temukus
Temukus
Temukus kapernah ing Indonesia
Temukus
Temukus
Koordhinat: 8°10′53″S 114°59′49″E / 8.1815°S 114.99688°E / -8.1815; 114.99688Koordhinat: 8°10′53″S 114°59′49″E / 8.1815°S 114.99688°E / -8.1815; 114.99688
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBuleleng
KacamatanBanjar
Kodhe laladan
administrasi
51.08.04.2015

Temukus iku désa ing Kacamatan Banjar, Kabupatèn Buleleng, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Banjar, Buleleng