Temesi, Gianyar, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Temesi
Désa
Temesi kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Temesi
Temesi
Temesi kapernah ing Bali
Temesi
Temesi
Temesi kapernah ing Indonésia
Temesi
Temesi
Koordhinat: 8°33′24″S 115°21′05″E / 8.55656°S 115.35143°E / -8.55656; 115.35143Koordhinat: 8°33′24″S 115°21′05″E / 8.55656°S 115.35143°E / -8.55656; 115.35143
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanGianyar
Kodhe laladan
administrasi
51.04.03.2015

Temesi iku désa ing Kacamatan Gianyar, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Gianyar, Gianyar