Menyang kontèn

Telaga Biru, Tanjung Bumi, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Telaga Biru
Désa
Telaga Biru kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Telaga Biru
Telaga Biru
Telaga Biru kapernah ing Jawa Wétan
Telaga Biru
Telaga Biru
Telaga Biru kapernah ing Indonesia
Telaga Biru
Telaga Biru
Koordhinat: 6°53′18″S 113°04′49″E / 6.88822°S 113.08032°E / -6.88822; 113.08032Koordhinat: 6°53′18″S 113°04′49″E / 6.88822°S 113.08032°E / -6.88822; 113.08032
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTanjung Bumi
Kodhe laladan
administrasi
35.26.09.2014

Telaga Biru iku désa ing Kacamatan Tanjung Bumi, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Tanjung Bumi, Bangkalan