Menyang kontèn

Tegal Tugu, Gianyar, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tegal Tugu
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Gianyar Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°33′13″S 115°20′25″E / 8.55372°S 115.34021°E / -8.55372; 115.34021Koordhinat: 8°33′13″S 115°20′25″E / 8.55372°S 115.34021°E / -8.55372; 115.34021
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanGianyar
Kodhe laladan
administrasi
51.04.03.2017

Tegal Tugu iku désa ing Kacamatan Gianyar, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Gianyar, Gianyar