Taman nasional Tara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Tara National Park)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tara
Mitrovac na Tari.jpg
Titik dhuwur dhéwé
Èlevasi1,675 m (5,495 ft) [1]
Géografi
Tara kapernah ing Central Serbia
Tara
Tara
Parent rangeDinaric Alps
Tara National Park
IUCN kategori II (taman nasional)
PernahSerbia
Kutha cedhak dhéwéBajina Bašta
Laladan220 km²
Dikukuhaké1981

Tara (Aksara Sirilik Serbia: Тара), iku gunung sing dumunung ing Serbia kulon, lan sapérangan dumunung ing Bosnia-Herzegovina. Gunung iki minangka péranganing pagunungan Alpen Dinara Dinaric Alps lan dhuwuré 1,000-1,500 mèter saka lumahing segara.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Tara, Veliki Stolac 1675 m". Staze i bogaze. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]