Kopaonik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kopaonik
Range
Pančićev vrh during winter.jpg
Pančić's Peak during winter
Region Balkans
Borders on Serbia
Highest point Pančić's Peak
 - elevation 2,017 m (6,617 ft)

Kopaonik (Aksara Sirilik Serbia: Копаоник) iku pagunungan gedhé dhéwé ing Serbia. Dunungé ana ing péranga tengah Serbia. Pucuk sing paling dhuwur ya iku Pančić's Peak, dhuwuré 2017 m saka lumahing segara. Sawijining taman nasional sing jembaré punjul 118.1 km2 dumunung ana ing satengahing dhataran Kopaonik lan dibangun ing taun 1981.

Rujukan[besut | besut sumber]


Pranala njaba[besut | besut sumber]

A British promotional video on Kopaonik.

Cithakan:National parks of Serbia