Taman nasional Tara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tara
Lua error nèng Modul:Location_map larik 337: A hemisphere was provided for longitude without degrees also being provided.
Elevasi 1.675 m (5.495 ft) [1]
Location
Pagunungan Dinaric Alps
Koordinat 43°54′50″N 19°17′08″E / 43.91389°N 19.28556°E / 43.91389; 19.28556Koordhinat: 43°54′50″N 19°17′08″E / 43.91389°N 19.28556°E / 43.91389; 19.28556
Tara National Park
IUCN Category II (Taman Nasional)
Lokasi Serbia
Kutha paling cedhak Bajina Bašta
Jembar 220 km²
Madeg 1981

Tara (Aksara Sirilik Serbia: Тара), iku gunung sing dumunung ing Serbia kulon, lan sebagéyan dumunung ing Bosnia-Herzegovina. Gunung iki minangka pérangan saka pagunungan Alpen Dinara Dinaric Alps lan dhuwuré 1,000-1,500 mèter saka lumahing segara.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Tara, Veliki Stolac 1675 m". Staze i bogaze. 

Pranala jaba[besut | besut sumber]