Taman nasional Tara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Tara
Mitrovac na Tari.jpg
Titik dhuwur dhéwé
Èlevasi 1,675 m (5,495 ft) [1]
Géografi
Tara is located in Central Serbia
Tara
Tara
Parent range Dinaric Alps
Tara National Park
IUCN kategori II (taman nasional)
Pernah Serbia
Kutha cedhak dhéwé Bajina Bašta
Laladan 220 km²
Dikukuhaké 1981

Tara (Aksara Sirilik Serbia: Тара), iku gunung sing dumunung ing Serbia kulon, lan sapérangan dumunung ing Bosnia-Herzegovina. Gunung iki minangka péranganing pagunungan Alpen Dinara Dinaric Alps lan dhuwuré 1,000-1,500 mèter saka lumahing segara.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Tara, Veliki Stolac 1675 m". Staze i bogaze. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]