Taman nasional Tara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tara
Tara is located in Central Serbia
Tara
Tara
Titik dhuwur dhéwé
Èlevasi 1,675 m (5,495 ft) [1]
Géografi
Location Serbia
Parent range Dinaric Alps
Tara National Park
IUCN Category II (Taman Nasional)
Lokasi Serbia
Kutha paling cedhak Bajina Bašta
Jembar 220 km²
Madeg 1981

Tara (Aksara Sirilik Serbia: Тара), iku gunung sing dumunung ing Serbia kulon, lan sapérangan dumunung ing Bosnia-Herzegovina. Gunung iki minangka péranganing pagunungan Alpen Dinara Dinaric Alps lan dhuwuré 1,000-1,500 mèter saka lumahing segara.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Tara, Veliki Stolac 1675 m". Staze i bogaze. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]