Fruška Gora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Национални парк Фрушка гора
Fruška Gora National Park
IUCN kategori II (taman nasional)
PernahSerbia
Kutha cedhak dhéwéNovi Sad
Laladan255 km²
Dikukuhaké1960

Fruška Gora (Aksara Sirilk Serbia: Фрушка гора, Basa Hungaria: Tarcal, Latin: Alma Mons) iku sawijining gunung ing sisih lor Syrmia, Serbia, kadhangkala diarani uga the Jewel of Serbia amarga alam lan pemandangané sing éndah. Sapérangan cilik gunung iki ing sisih kulon kalebu wewengkon Kroasia.

Rujukan[besut | besut sumber]


Pranala njaba[besut | besut sumber]