Fruška Gora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Национални парк Фрушка гора
Fruška Gora National Park
IUCN kategori II (taman nasional)
Pernah Serbia
Kutha cedhak dhéwé Novi Sad
Laladan 255 km²
Dikukuhaké 1960

Fruška Gora (Aksara Sirilk Serbia: Фрушка гора, Basa Hungaria: Tarcal, Latin: Alma Mons) iku sawijining gunung ing sisih lor Syrmia, Serbia, kadhangkala diarani uga the Jewel of Serbia amarga alam lan pemandangané sing éndah. Sapérangan cilik gunung iki ing sisih kulon kalebu wewengkon Kroasia.

Rujukan[besut | besut sumber]


Pranala njaba[besut | besut sumber]