Menyang kontèn

Tanjung Bumi, Tanjung Bumi, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tanjung Bumi
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bangkalan Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°53′43″S 113°04′32″E / 6.89531°S 113.07562°E / -6.89531; 113.07562Koordhinat: 6°53′43″S 113°04′32″E / 6.89531°S 113.07562°E / -6.89531; 113.07562
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTanjung Bumi
Kodhe laladan
administrasi
35.26.09.2013

Tanjung Bumi iku désa ing Kacamatan Tanjung Bumi, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Tanjung Bumi, Bangkalan