Suwat, Gianyar, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Suwat
Désa
Suwat kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Suwat
Suwat
Suwat kapernah ing Bali
Suwat
Suwat
Suwat kapernah ing Indonésia
Suwat
Suwat
Koordhinat: 8°29′06″S 115°18′46″E / 8.48508°S 115.31279°E / -8.48508; 115.31279Koordhinat: 8°29′06″S 115°18′46″E / 8.48508°S 115.31279°E / -8.48508; 115.31279
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanGianyar
Kodhe laladan
administrasi
51.04.03.2011

Suwat iku désa ing Kacamatan Gianyar, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Gianyar, Gianyar