Sumita, Gianyar, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumita
Désa
Sumita kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Sumita
Sumita
Sumita kapernah ing Bali
Sumita
Sumita
Sumita kapernah ing Indonésia
Sumita
Sumita
Koordhinat: 8°28′10″S 115°18′35″E / 8.46932°S 115.3098°E / -8.46932; 115.3098Koordhinat: 8°28′10″S 115°18′35″E / 8.46932°S 115.3098°E / -8.46932; 115.3098
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanGianyar
Kodhe laladan
administrasi
51.04.03.2016

Sumita iku désa ing Kacamatan Gianyar, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Gianyar, Gianyar