Menyang kontèn

Sumber Klampok, Gerokgak, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sumber Klampok
Désa
Sumber Klampok kapernah ing Kabupatèn Buleleng
Sumber Klampok
Sumber Klampok
Sumber Klampok kapernah ing Bali
Sumber Klampok
Sumber Klampok
Sumber Klampok kapernah ing Indonesia
Sumber Klampok
Sumber Klampok
Koordhinat: 8°09′04″S 114°29′39″E / 8.15102°S 114.49405°E / -8.15102; 114.49405Koordhinat: 8°09′04″S 114°29′39″E / 8.15102°S 114.49405°E / -8.15102; 114.49405
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBuleleng
KacamatanGerokgak
Kodhe laladan
administrasi
51.08.01.2001

Sumber Klampok iku désa ing Kacamatan Gerokgak, Kabupatèn Buleleng, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Gerokgak, Buleleng