Sukajeruk, Masalembu, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sukajeruk
Désa
Sukajeruk kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Sukajeruk
Sukajeruk
Sukajeruk kapernah ing Jawa Wétan
Sukajeruk
Sukajeruk
Sukajeruk kapernah ing Indonésia
Sukajeruk
Sukajeruk
Koordhinat: 5°34′07″S 114°26′12″E / 5.56864°S 114.43662°E / -5.56864; 114.43662Koordhinat: 5°34′07″S 114°26′12″E / 5.56864°S 114.43662°E / -5.56864; 114.43662
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanMasalembu

Sukajeruk iku désa ing Kacamatan Masalembu, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Masalembu, Sumenep