Sopa paraguaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sopa Paraguaya

Sopa paraguaya utawa sup Paraguayan minangka panganan tradisional ing Paraguay, Lor-Wétan Argentina Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné lan wilayah Brasil cedhak tapel wates Paraguayan. (Minangka zona sing cedhak karo tapel wates Paraná, Santa Catarina, sawetara bagean saka Rio Grande do Sul lan Mato Grosso do Sul ). Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné Secara harfiah tegese "sup Paraguayan" (sopa paraguaya), padha karo roti jagung . glepung jagung, keju lan susu utawa whey minangka bahan umum. Iki minangka kue spons sing akeh kandungan kalori lan protein.

Referensi[besut | besut sumber]