Menyang kontèn

Sopa paraguaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sopa Paraguaya

Sopa paraguaya utawa sup Paraguayan minangka panganan tradisional ing Paraguay, Lor-Wétan Argentina lan wilayah Brasil cedhak tapel wates Paraguayan. (Minangka zona sing cedhak karo tapel wates Paraná, Santa Catarina, sawetara bagean saka Rio Grande do Sul lan Mato Grosso do Sul ). Secara harfiah tegese "sup Paraguayan" (sopa paraguaya), padha karo roti jagung, glepung jagung, keju lan susu utawa whey minangka bahan umum. Iki minangka kue spons sing akeh kandungan kalori lan protein.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "La chipa: Alimento predilecto vigente hace más de 400 años". ultimahora.com (ing basa Spanyol (Eropah)). Diarsip saka sing asli ing 2020-08-10. Dibukak ing 2023-01-16.