Sop taco

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Taco soup
Taco soup.jpg
Taco soup topped with cheese, tortilla chips and sliced avocado
Panggonan asal[United states]
Woworan pokokGround beef, tomatoes, green chilis, onions, corn, beans, taco seasoning
Buku masakan: Taco soup  Médhia: Taco soup

Sup Taco minangka salah sawijining olahan jinis sup sing kalebu bahan sing padha karo sing digunakake ing njero taco : daging sapi, tomat, cabai ijo sing dicincang, bawang, jagung, kacang buncis lan bumbu bumbu taco. [1] Versi vegetarian nggabungake kacang buncis karo bahan-bahan liyane, kajaba daging sapi sing digiling. Sawise mateng, sup bisa ditambah karo keju, krim asem, bawang mentah, alpukat, utawa keripik tortilla [2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. fere