Siangan, Gianyar, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Siangan
Désa
Siangan kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Siangan
Siangan
Siangan kapernah ing Bali
Siangan
Siangan
Siangan kapernah ing Indonésia
Siangan
Siangan
Koordhinat: 8°30′21″S 115°18′41″E / 8.50571°S 115.31147°E / -8.50571; 115.31147Koordhinat: 8°30′21″S 115°18′41″E / 8.50571°S 115.31147°E / -8.50571; 115.31147
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanGianyar
Kodhe laladan
administrasi
51.04.03.2010

Siangan iku désa ing Kacamatan Gianyar, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Gianyar, Gianyar