Menyang kontèn

Shia LaBeouf

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Shia LaBeouf

Asma wiyosan Shia Saide LaBeouf
Miyos (1986-06-11) Juni 11, 1986 (umur 38)
Amérika Sarékat Los Angeles, California, AS
Taun aktif 1998-saiki

Shia Saide LaBeouf (lair ing Los Angeles, Amérika Sarékat, 11 Juni 1986; umur 38 taun dhèwèké iku aktor Amérika Sarékat kang tau dadi pamenang Daytime Emmy Award lan pelawak, Shia Saide LaBeouf, lair ing kutha Los Angeles, Amérika Sarékat.[1] dhèwèké aktor Amérika Sarékat pemenang Daytime Emmy Award kang berprofesi dadi pelawak barang, lan wiwit kondhang ing serial Disney Channel Even Stevens.[1]

Shia LaBeouf tau njalin gayutan karo Cina Breznertaun 2004 hingga 2007. banjur njalin gayutan manèh karo Carey Mulligan wiwit mangsa panas taun 2009. lan berakhir ing wulan Oktober 2010.[1]

Putra tunggal saka Jeffrey LaBeouf lan Shayna Saide iki milih urip karo ibuné wektu wong tuwané cerai, ngawali karir dadi stand-up comedian banjur tumunu peran ing serial televisi EVEN STEVENS.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film[besut | besut sumber]

  • 1998 CHRISTMAS PATH
  • 1998 MONKEY BUSINESS
  • 1998 BREAKFAST WITH EINSTEIN
  • 1999 FREAKS AND GEEKS
  • 2001 HOUNDED
  • 2002 TRU CONFESSIONS
  • 2003 THE BATTLE OF SHAKER HEIGHTS
  • 2003 CHARLIE'S ANGELS: FULL THROTTLE
  • 2003 THE EVEN STEVENS MOVIE
  • 2003 DUMB AND DUMBERER: WHEN HARRY MET LLOYD
  • 2003 HOLES
  • 2004 I, ROBOT
  • 2005 GREATEST GAME EVER PLAYED
  • 2005 NAUSICAÄ OF THE VALLEY OF THE WIND
  • 2005 CONSTANTINE
  • 2006 BOBBY
  • 2006 GUIDE TO RECOGNIZING YOUR SAINTS
  • 2007 DISTURBIA
  • 2007 SURF'S UP
  • 2007 TRANSFORMERS
  • 2008 INDIANA JONES AND THE KINGDOM OF THE CRYSTAL SKULL
  • 2008 EAGLE EYE
  • 2009 TRANSFORMERS: REVENGE OF THE FALLEN
  • 2009 NEW YORK, I LOVE YOU
  • 2010 WALL STREET: MONEY NEVER SLEEPS
  • 2011 TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON
  • 2012 THE WETTEST COUNTY IN THE WORLD

Serial Televisi[besut | besut sumber]

  • 1998 CAROLINE IN THE CITY
  • 1999 JESSE
  • 1999 SUDDENLY SUSAN
  • 1999 TOUCHED BY AN ANGEL
  • 1999 THE X-FILES
  • 2000 ER
  • 2000 FREAKS AND GEEKS
  • 2000–2003 EVEN STEVENS
  • 2001 THE NIGHTMARE ROOM
  • 2002 THE PROUD FAMILY

Shia LaBeouf Tolak '127 HOURS' lan 'SOCIAL NETWORK' cukup populer sawisé mbintangi warna-warna filem box office, kaya TRANSFORMERS lan INDIANA JONES, nanging Shia LaBeouf kuciwa. Pasale, Shia ngaku tau nolak filem-filem gedhi kanggo menuhi idealismené[2]

Urip pribadi[besut | besut sumber]

Ing September 2018, diumumake pasangan kasebut wis pisah lan ngajokake pegatan.[3] Nanging, ing Februari 2022, kacarita Goth lagi ngandhut anak pisanan.[4] Dheweke duwe anak wadon, lair Maret 2022.[5][6]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d Shia Saide LaBeouf dipununduh tanggal 20 Juni 2011
  2. Berita Shia Saide LaBeouf dipununduh tanggal 20 Juni 2011
  3. Fernández, Alexia (2018-09-25). "Shia LaBeouf's Rep Reveals He and Wife Mia Goth Filed for Divorce as He Steps Out with FKA Twigs". People. Dibukak ing 2022-04-29.
  4. Balagtas, Tristan (2022-02-01). "Shia LaBeouf and Mia Goth Expecting First Baby". People. Dibukak ing 2022-02-03.
  5. "Shia LaBeouf and Mia Goth Welcome First Baby Together". Diarsip saka sing asli ing 2022-10-27. Dibukak ing 2022-06-15.
  6. Slater, Georgia (August 26, 2022). "Shia LaBeouf Reveals He and Wife Mia Goth Are Parents to a Baby Girl, Shares Her Name". People. Dibukak ing 2022-08-26.