Shara Aryo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Shara Aryo

Asma wiyosan Virrisya Debora HS
Miyos (1979-05-28) Mèi 28, 1979 (umur 45)
Indhonésia Jakarta
Pakaryan aktris, model, presenter
Taun aktif 1992 - sapunika

Shara Aryo ingkang gadhah asma lair Virrisya Debora HS inggih punika artis saking Indonesia. Piyambakipun tinepang dados presenter ing stasiun Trans TV.

Karir[besut | besut sumber]

Shara Aryo naté dados finalis Gadis Sampul sawekdal taksih alit inggih punika ing taun 1992. Shara ing kariripun sareng kaliyan Lulu Tobing, Cindy Fatika Sari, lan Novita Anggie.

Acara Jelang Sore ingkang dipunwiwiti tanggal 15 Oktober 2007 dipunpresenteri déning Githa Nafeeza. Nanging ing sasi Oktober 2007 ngantos tengah Januari 2008, Shara Aryo lan Githa Nafeeza gentosan lan sesarengan ing acara Jelang Sore. Ngantos sasi April 2008, Shara gantosan kaliyan Ryan Wiedaryanto amargi Githa ing Metro TV.[1]

Karier filem Shara ingkang dipunsutradara Affandi Abdul Rachman, ing sekuel Heart-Break.com ing taun 2011, Aku Atau Dia.

Film[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. oktavita.com Archived 2010-01-02 at the Wayback Machine.(dipuntingali tanggal 8 Fèbruari 2012)
  2. www.ceritamu.com Archived 2012-01-03 at the Wayback Machine.(dipuntingali tanggal 8 Fèbruari 2012)