Seydou Keita

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Seydou Keita
Seydou Keita ing Barcelona
Katerangan priangga
Jeneng dawa Alessandro Del Piero
Dhuwur 1.73 m (5 ft 8 in)
Posisi main Pemain tengah
Katerangan klub
Tim saiki
Barcelona
Angka 15
Karir nom
-1997
19971999
Centre Salif Keita
Marseille
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1999 – 2000
2000 – 2002
2002 – 2007
2007 – 2008
2008-saiki
Marseille
Lorient
Lens
Sevilla
Barcelona
6 (0)
58 (1)
156 (19)
31 (4)
89 (12)
Tim nasional
2000 - saiki Mali 55 (16)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16 April 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 19 Januari 2010

Seydou Keita lair 16 Januari 1980 ing Bamako, Mali. Sadurungé nang Barcelona Seydou Keita