Setatsiyun Nagahara (Shiga)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Nagahara

永原駅
Setatsiyun Nagahara, Agustus 2020
LokasiNishiazaicho Oura, Nagahama-shi, Shiga-ken 529-0721
Jepang
Koordinat35°29′55.8″N 136°7′20.09″E / 35.498833°N 136.1222472°E / 35.498833; 136.1222472Koordhinat: 35°29′55.8″N 136°7′20.09″E / 35.498833°N 136.1222472°E / 35.498833; 136.1222472
OperatorJR West
Jalur Jalur Kosei
Letak dari pangkal68.3 km saka Yamashina
Jumlah peron2 peron pulo
Informasi lain
Kode stasiunJR-B11
Situs webURL ora tinemu. Tulung isinen URL ing kéné utawa tambahen siji ing Wikidata.
Sejarah
Dibuka20 Juli 1974
Penumpang
FY2019102 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Nagahara kapernah ing Shiga Prefecture
Setatsiyun Nagahara
Setatsiyun Nagahara
Lokasi di Shiga Prefecture
Setatsiyun Nagahara kapernah ing Jepang
Setatsiyun Nagahara
Setatsiyun Nagahara
Setatsiyun Nagahara (Jepang)

Setatsiyun Nagahara (永原駅 Nagahara-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Nagahama, Prefektur Shiga, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Nagahara dilayani dening Jalur Kosei, lan nduweni adoh 68.3 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Yamashina lan 73.8 kilometer saka Kyoto.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Nagahara (Shiga) ing Wikimedia Commons

Cithakan:Shiga-railstation-stub