Menyang kontèn

Setatsiyun Ōmi-Maiko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Ōmi-Maiko

近江舞子駅
Setatsiyun Ōmi-Maiko
LokasiKaga 1109-8 Minami-Komatsu, Ōtsu-shi, Shiga-ken 520-0502
Jepang
Koordinat35°14′11″N 135°57′34″E / 35.2364°N 135.9595°E / 35.2364; 135.9595Koordhinat: 35°14′11″N 135°57′34″E / 35.2364°N 135.9595°E / 35.2364; 135.9595
OperatorJR West
Jalur Jalur Kosei
Letak dari pangkal32.2 km saka Yamashina
Jumlah peron2 peron samping
Informasi lain
Kode stasiunJR-B19
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka20 Juli 1974
Penumpang
FY2019754 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Ōmi-Maiko kapernah ing Shiga Prefecture
Setatsiyun Ōmi-Maiko
Setatsiyun Ōmi-Maiko
Lokasi di Shiga Prefecture
Setatsiyun Ōmi-Maiko kapernah ing Jepang
Setatsiyun Ōmi-Maiko
Setatsiyun Ōmi-Maiko
Setatsiyun Ōmi-Maiko (Jepang)

Setatsiyun Ōmi-Maiko (近江舞子駅 Ōmi-Maiko-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Ōtsu, Prefektur Shiga, Jepang, operated by the West Japan Railway Company (JR West).

Lines[besut | besut sumber]

Setatsiyun Ōmi-Maiko dilayani dening Jalur Kosei, lan nduweni adoh 32.2 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Yamashina lan 37.7 kilometer saka Kyoto.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Ōmi-Maiko Station ing Wikimedia Commons

Cithakan:Shiga-railstation-stub