Menyang kontèn

Setatsiyun Ōmi-Imazu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Ōmi-Imazu

近江今津駅
Bangunan Setatsiyun Ōmi-Imazu, Mei 2017
Lokasi1 Chome Imazucho Nakoji, Takashima, Shiga 520-1631
Jepang
Koordinat35°23′50″N 136°01′54″E / 35.3971°N 136.0318°E / 35.3971; 136.0318Koordhinat: 35°23′50″N 136°01′54″E / 35.3971°N 136.0318°E / 35.3971; 136.0318
OperatorJR West
Jalur Jalur Kosei
Letak dari pangkal53.2 km saka Yamashina
Jumlah peron2 peron pulo
Informasi lain
Kode stasiunJR-B14
Situs webURL ora tinemu. Tulung isinen URL ing kéné utawa tambahen siji ing Wikidata.
Sejarah
Dibuka20 Juli 1974
Penumpang
FY20191989 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Ōmi-Imazu kapernah ing Shiga Prefecture
Setatsiyun Ōmi-Imazu
Setatsiyun Ōmi-Imazu
Lokasi di Shiga Prefecture
Setatsiyun Ōmi-Imazu kapernah ing Jepang
Setatsiyun Ōmi-Imazu
Setatsiyun Ōmi-Imazu
Setatsiyun Ōmi-Imazu (Jepang)

Setatsiyun Ōmi-Imazu (近江今津駅 Ōmi-Imazu eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Takashima, Prefektur Shiga, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Ōmi-Imazu dilayani dening Jalur Kosei, lan nduweni adoh 53.2 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Yamashina lan 58.7 kilometer saka Kyoto.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Ōmi-Imazu ing Wikimedia Commons

Cithakan:Shiga-railstation-stub