Menyang kontèn

Setatsiyun Katata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Katata

堅田駅
Setatsiyun Katata, Juni 2007
Lokasi1-1-70 Mano, Ōtsu-shi, Shiga-ken 520-0232
Jepang
Koordinat35°07′16″N 135°54′55″E / 35.1212°N 135.9152°E / 35.1212; 135.9152Koordhinat: 35°07′16″N 135°54′55″E / 35.1212°N 135.9152°E / 35.1212; 135.9152
OperatorJR West
Jalur Jalur Kosei
Letak dari pangkal17.7 km saka Yamashina
Jumlah peron2 peron pulo
Informasi lain
Kode stasiunJR-B25
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka20 Juli 1974
Penumpang
FY20197,843 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Katata kapernah ing Shiga Prefecture
Setatsiyun Katata
Setatsiyun Katata
Lokasi di Shiga Prefecture
Setatsiyun Katata kapernah ing Jepang
Setatsiyun Katata
Setatsiyun Katata
Setatsiyun Katata (Jepang)

Setatsiyun Katata (堅田駅 Katata-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Ōtsu, Prefektur Shiga, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Katata dilayani dening Jalur Kosei, lan nduweni adoh 17.7 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Yamashina lan 23.2 kilometer saka Kyoto.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Katata ing Wikimedia Commons

Cithakan:Shiga-railstation-stub