Menyang kontèn

Setatsiyun Kandhangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Stasiun Kandangan

  • Singkatan: KDA
  • Nomor: 4422
Stasiun Kandangan ing sisih wetan peron, 2020
Letak
PropinsiJawa Timur
Koordinat7°15′05″S 112°39′30″E / 7.251259°S 112.658259°E / -7.251259; 112.658259Koordhinat: 7°15′05″S 112°39′30″E / 7.251259°S 112.658259°E / -7.251259; 112.658259
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorDaerah Operasi VIII Surabaya
Kelas setasiunIII/cilik[1]
PunggelanKDA
Nomer setasiun4422
Dhuwuring stasiun+2 m
Kilometer
LayananKomuter Sulam, Ekonomi Lokal Bojonegoro, dan angkutan peti kemas/kontainer
Operasi
Cithakan:Adjacent stations
Fasilitas
Kathahing jalur5
  • jalur 2: sepur lurus arah Surabaya
  • jalur 3: sepur lurus arah Semarang-Jakarta
  • jalur 4: sepur lurus arah Gresik
Kathahing peron3 (satu peron sisi dan dua peron pulau yang sama-sama agak tinggi)
Diagram jalur setatsiyun


Setatsiyun Kandhangan (KDA) yaiku setasiun kelas III / stasiun sepur cilik sing papane ing Banjarsugihan, Tandes, Surabaya ; ing dhuwur +2 m; kalebet ing Kawasan Operasi VIII Surabaya . Sanajan diwenehi jeneng "Kandangan", stasiun iki ora dununge ing wilayah Desa Kandangan, nanging dununge ana ing sisih wetan wilayah kasebut. Stasiun iki udakara 300 meter sisih lor saka Jalan Raya Kandangan lan jejer karo Food Junction, papan wisata kuliner ing wilayah Grand Pakuwon.

Stasiun Kandangan duwe limang jalur sepur, wiwitane jalur 2 yaiku garis lurus tumuju Surabaya lan Semarang, dene jalur 3 garis lurus saka lan menyang Stasiun Indro, Gresik. Sawise garis dobel menyang Stasiun Babat dioperasikake wiwit Mei 2014 [2] banjur menyang Stasiun Surabaya Pasarturi tanggal 3 September 2014 [3], baris 2 digunakake minangka garis lurus kanggo arah Surabaya Pasarturi, baris 3 digunakake mung garis lurus kanggo arah Semarang, lan cabang kasebut dipindhah menyang baris 4. Kajaba iku, sistem signaling diganti saka sistem mekanik dadi sistem sinyal listrik.

Stasiun iki digunakake kanggo ngangkut transportasi ternak lokal kanthi kreta khusus kanggo transportasi ternak ( VR utawa VVW ) ing rute Kandangan - Cipinang,[4] nanging operasi transportasi kasebut mandeg amarga ana krisis 1997 . Ana garis khusus kanggo ternak menyang Pusat Karantina Kewan Menteri Pertanian Indonesia, sing dununge ana ing sisih kidul stasiun, nanging wis ora digunakake maneh. Biyen, ing sisih kulon stasiun iki, sadurunge Stasiun Benowo, ana Stop Semimi sing saiki wis ora aktif.[5]

Jalur Sepur

[besut | besut sumber]
  1. Wong
    • Komuter Sulam, tujuan Lamongan lan tujuan Surabaya (komuter ekonomi)
    • Ekonomi Daerah Bojonegoro, tujuan Bojonegoro lan tujuan Sidoarjo (ekonomi lokal)
  2. Barang

Transportasi kontainer / wadhah, menyang Jakarta ( Tanjung Priuk / Jakarta Gudang ) lan menyang Indro.

Paripustaka

[besut | besut sumber]
  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia.
  2. "Rel Ganda Tersambung, Bulan Depan Kereta Ditambah". Tempo.co. 2014-05-09. Dibukak ing 2020-04-19. {{cite news}}: |first= missing |last= (pitulung)
  3. "DOUBLE TRACK JAKARTA-SURABAYA TERSAMBUNG". Dinas Komunikasi dan Informatika Provinsi Jawa Timur. 2014-09-25. Diarsip saka sing asli ing 2022-10-27. Dibukak ing 2020-04-19.
  4. "Sapi Impor dari Cilacap akan Diangkut Kereta Api". Solopos. 11 Oktober 2015. Dibukak ing 2 Agustus 2017. Sebelumnya KAI pernah menangani angkutan ternak dari Surabaya (Kandangan) ke Jakarta, namun angkutan tersebut kebanyakan berupa ternak lokal
  5. Officieele Reisgids der Spoor en Tramwegen en Aansluitende Automobieldiensten op Java en Madoera. Staatsspoor en Tramwegen Particuliere Spoor en Tramweg-Maatschappijen. 1931. kc. 168–171.