Menyang kontèn

Setatsiyun Iinuma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Iinuma

飯沼駅
Setatsiyun Iinuma ing Dhesember 2004
LokasiIinuma, Nakatsugawa-shi, Gifu-ken 509-7322
Jepang
Koordinat35°25′06″N 137°27′41″E / 35.4183°N 137.4613°E / 35.4183; 137.4613Koordhinat: 35°25′06″N 137°27′41″E / 35.4183°N 137.4613°E / 35.4183; 137.4613
Operator Akechi Railway
Jalur Jalur Akechi
Letak dari pangkal7.6km saka Ena
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi (in Japanese)
Sejarah
Dibuka28 Oktober 1991
Lokasi pada peta
Setatsiyun Iinuma kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Iinuma
Setatsiyun Iinuma
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Iinuma kapernah ing Jepang
Setatsiyun Iinuma
Setatsiyun Iinuma
Setatsiyun Iinuma (Jepang)

Setatsiyun Iinuma (飯沼駅 Iinuma-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Nakatsugawa, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening operator sepur sektor katelu Akechi Railway.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Iinuma menika setatsiyun ing Jalur Akechi, lan nduweni adoh 7.6 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Ena.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Iinuma ing Wikimedia Commons


Cithakan:Gifu-railstation-stub