Menyang kontèn

Setatsiyun Hanashiroonsen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Hanashiroonsen

花白温泉駅
LokasiYamaoka-cho Babayamada Ena-shi, Gifu-ken 509-7602
Jepang
Koordinat35°21′18″N 137°24′25″E / 35.3550°N 137.4070°E / 35.3550; 137.4070Koordhinat: 35°21′18″N 137°24′25″E / 35.3550°N 137.4070°E / 35.3550; 137.4070
Operator Akechi Railway
Jalur Jalur Akechi
Letak dari pangkal18.3 km saka Ena
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi (in Japanese)
Sejarah
Dibuka15 November 1967
Nama sebelumnyaSetatsiyun Hanashiro (nganti 2011)
Lokasi pada peta
Setatsiyun Hanashiroonsen kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Hanashiroonsen
Setatsiyun Hanashiroonsen
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Hanashiroonsen kapernah ing Jepang
Setatsiyun Hanashiroonsen
Setatsiyun Hanashiroonsen
Setatsiyun Hanashiroonsen (Jepang)

Setatsiyun Hanashiroonsen (花白駅 Hanashiro-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Ena, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening operator sepur sektor katelu Akechi Railway.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Hanashiroonsen menika setatsiyun ing Jalur Akechi, lan nduweni adoh 18.3 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Ena.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Hanashiroonsen ing Wikimedia Commons


Cithakan:Gifu-railstation-stub