Menyang kontèn

Setatsiyun Akechi (Ena)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Akechi

明智駅
Setatsiyun Akechi ing Maret 2007
LokasiAkechi-cho, Ena, Gifu-ken 509-7731
Jepang
Koordinat35°18′22″N 137°23′15″E / 35.30611°N 137.38750°E / 35.30611; 137.38750Koordhinat: 35°18′22″N 137°23′15″E / 35.30611°N 137.38750°E / 35.30611; 137.38750
Operator Akechi Railway
Jalur Jalur Akechi
Letak dari pangkal25.1 km saka Ena
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Informasi lain
StatusNduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi (in Japanese)
Sejarah
Dibuka20 Maret 1956
Lokasi pada peta
Setatsiyun Akechi kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Akechi
Setatsiyun Akechi
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Akechi kapernah ing Jepang
Setatsiyun Akechi
Setatsiyun Akechi
Setatsiyun Akechi (Jepang)

Setatsiyun Akechi (明智駅 Akechi-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Ena, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening operator sepur sektor katelu Akechi Railway.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Akechi menika setatsiyun terminal ing Jalur Akechi, lan nduweni adoh 25.1 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Ena.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Akechi (Ena) ing Wikimedia Commons


Cithakan:Gifu-railstation-stub