Menyang kontèn

Setatsiyun Iibama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Iibama

飯羽間駅
Setatsiyun Iibama ing Agustus 2008
LokasiIwamura-cho Iibama, Ena-shi, Gifu-ken 509-7401
Jepang
Koordinat35°23′14″N 137°26′14″E / 35.3873°N 137.4373°E / 35.3873; 137.4373Koordhinat: 35°23′14″N 137°26′14″E / 35.3873°N 137.4373°E / 35.3873; 137.4373
Operator Akechi Railway
Jalur Jalur Akechi
Letak dari pangkal12.7 km saka Ena
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi (in Japanese)
Sejarah
Dibuka10 Januari 1959
Lokasi pada peta
Setatsiyun Iibama kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Iibama
Setatsiyun Iibama
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Iibama kapernah ing Jepang
Setatsiyun Iibama
Setatsiyun Iibama
Setatsiyun Iibama (Jepang)

Setatsiyun Iibama (飯羽間駅 Iibama-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Ena, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening operator sepur sektor katelu Akechi Railway.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Iibama menika setatsiyun ing Jalur Akechi, lan nduweni adoh 12.7 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Ena.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Iibama ing Wikimedia Commons


Cithakan:Gifu-railstation-stub