Setatsiyun Agi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Agi

阿木駅
Setatsiyun Agi ing Dhesember 2004
LokasiAgi, Nakatsugawa-shi, Gifu-ken 509-7321
Jepang
Koordinat35°23′59″N 137°27′33″E / 35.3998°N 137.4591°E / 35.3998; 137.4591Koordhinat: 35°23′59″N 137°27′33″E / 35.3998°N 137.4591°E / 35.3998; 137.4591
Operator Akechi Railway
Jalur Jalur Akechi
Letak dari pangkal9.9 km saka Ena
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Informasi lain
StatusNduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi (in Japanese)
Sejarah
Dibuka24 Mei 1933
Lokasi pada peta
Setatsiyun Agi kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Agi
Setatsiyun Agi
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Agi kapernah ing Jepang
Setatsiyun Agi
Setatsiyun Agi
Setatsiyun Agi (Jepang)

Setatsiyun Agi (阿木駅 Agi-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Nakatsugawa, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening operator sepur sektor katelu Akechi Railway.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Agi menika setatsiyun ing Jalur Akechi, lan nduweni adoh 9.9 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Ena.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Agi ing Wikimedia Commons


Cithakan:Gifu-railstation-stub