Menyang kontèn

Sembiran, Tejakula, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sembiran
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Buleleng Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°07′53″S 115°16′27″E / 8.13136°S 115.2742°E / -8.13136; 115.2742Koordhinat: 8°07′53″S 115°16′27″E / 8.13136°S 115.2742°E / -8.13136; 115.2742
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBuleleng
KacamatanTejakula
Kodhe laladan
administrasi
51.08.09.2001

Sembiran iku désa ing Kacamatan Tejakula, Kabupatèn Buleleng, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Tejakula, Buleleng