Sekayu, Musi Banyuasin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sekayu
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSumatra Kidul
KabupatènMusi Banyuasin
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri16.06.01 Edit the value on Wikidata
Kapadhetan/km²

Sekayu iku kacamatan ing kabupaten Musi Banyuasin, Sumatra Kidul Indonésia

Cithakan:Sekayu, Musi Banyuasin