Keluang, Musi Banyuasin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Keluang
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSumatra Kidul
KabupatènMusi Banyuasin
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri16.06.08 Edit the value on Wikidata
Kapadhetan/km²

Keluang iku kacamatan ing kabupaten Musi Banyuasin, Sumatra Kidul, Indonésia.

Cithakan:Keluang, Musi Banyuasin