Sapeken, Sapeken, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sapeken
Désa
Sapeken kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Sapeken
Sapeken
Sapeken kapernah ing Jawa Wétan
Sapeken
Sapeken
Sapeken kapernah ing Indonésia
Sapeken
Sapeken
Koordhinat: 7°03′26″S 115°39′33″E / 7.05736°S 115.65911°E / -7.05736; 115.65911Koordhinat: 7°03′26″S 115°39′33″E / 7.05736°S 115.65911°E / -7.05736; 115.65911
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanSapeken

Sapeken iku désa ing Kacamatan Sapeken, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Sapeken, Sumenep