Samplangan, Gianyar, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Samplangan
Kalurahan
Samplangan kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Samplangan
Samplangan
Samplangan kapernah ing Bali
Samplangan
Samplangan
Samplangan kapernah ing Indonésia
Samplangan
Samplangan
Koordhinat: 8°32′03″S 115°20′19″E / 8.53418°S 115.33863°E / -8.53418; 115.33863Koordhinat: 8°32′03″S 115°20′19″E / 8.53418°S 115.33863°E / -8.53418; 115.33863
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanGianyar
Kodhe laladan
administrasi
51.04.03.1003

Samplangan iku kalurahan ing Kacamatan Gianyar, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Gianyar, Gianyar