Sambakati, Arjasa, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sambakati
Désa
Sambakati kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Sambakati
Sambakati
Sambakati kapernah ing Jawa Wétan
Sambakati
Sambakati
Sambakati kapernah ing Indonésia
Sambakati
Sambakati
Koordhinat: 6°50′50″S 115°18′43″E / 6.84734°S 115.31198°E / -6.84734; 115.31198Koordhinat: 6°50′50″S 115°18′43″E / 6.84734°S 115.31198°E / -6.84734; 115.31198
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanArjasa
Kodhe laladan
administrasi
35.29.24.2023

Sambakati iku désa ing Kacamatan Arjasa, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Arjasa, Sumenep