Sako, Palembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sako
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSumatra Kidul
KuthaPalembang
Kode Kemendagri16.71.08 Edit the value on Wikidata

Sako iku kacamatan ing Kutha Palembang, Sumatra Kidul, Indonésia.

Désa/Kalurahan [1][besut | besut sumber]

  • Sako
  • Sako Baru
  • Sialang
  • Suka Maju

Rujukan[besut | besut sumber]

Cithakan:Sako, Palembang