Gandus, Palembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gandus
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSumatra Kidul
KuthaPalembang

Gandus iku kacamatan ing kutha Palembang, Sumatra Kidul, Indonésia.

Désa/Kalurahan[besut | besut sumber]

  • 36 Ilir
  • Gandus
  • Karang Anyar
  • Karang Jaya
  • Pulo Kerto

Rujukan[besut | besut sumber]