Gandus, Palembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gandus
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSumatra Kidul
KuthaPalembang
Kode Kemendagri16.71.12 Edit the value on Wikidata

Gandus iku kacamatan ing kutha Palembang, Sumatra Kidul, Indonésia.

Désa/Kalurahan[besut | besut sumber]

  • 36 Ilir
  • Gandus
  • Karang Anyar
  • Karang Jaya
  • Pulo Kerto

Rujukan[besut | besut sumber]